Vivian og Esbens bryllup

Brylluppet & barnedåben

Vi skal giftes i Vistoft Kirke på Mols, og vores lille datter skal døbes samtidigt.
 
 
Kirken er fra 1100-tallet og er en af de højst beliggende kirker i Danmark med en fantastisk udsigt ud over Kalø Vig. Esben og Esbens søskende er alle konfirmeret i kirken. Esbens barndomshjem ligger ca 1km fra kirken på Sdr. Molsvej 30.
Du kan læse mere om kirken her: Vistoft Kirke.
Vistoft Kirke
 
 
Sognepræst Jan Schmidt
Vores datter skal døbes, og vi skal vies af Jan Schmidt, som har været sognepræst på Mols i 28 år og har bl.a. konfirmeret Esben og søskende.
 
 
Efter dåb og vielse kører brudeparret til Mols Bjerge for at få taget billeder, mens gæster mødes på Molskroen, hvor resten af festlighederne foregår, startende med en lille forfriskning og lidt sandwich. Når brudeparrent ankommer, får vi bryllupskage, og kl 17:30 får vi en apéritif, inden vi går til bords i Orangeriet. Molskroen 
 
 
Trio La Fontaine  Senere på aftenen vil Trio La Fontaine underholde og spille op til dans, inden vi slutter festen af med natmad.
 
 
Vi overnatter på Molskroen. Det har I også mulighed for, men der er også overnatningsmuligheder i nærheden (se menupunktet "Det praktiske"). Hvis I overnatter på eller i nærheden af Molskroen, vil vi blive glade, hvis I vil spise morgenmad med os på Molskroen om søndagen.
 
Vi håber, I vil nyde dagene og være med til at gøre det festligt for os.
 
Kh Vivian & Esben